Sunday, November 25, 2012

Cuaca oh cuaca

Cuaca skrg mmg dah tak menentu...ni la petunjuk dunia akhir zaman...dunia sudah tua...waktu yg disangkakan panas,hujan trun mencurah tak henti2...waktu yg biasanya org takut nk buat kenduri bimbang pelamin di banjiri air,rupanya cerah smpai ke petng...hurmm...begitulah keadaan sekarang...aku bertuah dpt merasai cuaca di dua tmpat yang berbeza...sabah dan semenanjung...(xdpt lg nk pg over de sea betul2...huhu)...kat sabah kalau panas,tidak seperti semenanjung...masih boleh tahan lg bahangnya...fi semenanjung plak,kdg2, msti nk pakai 2 kipas...atas n bawah...anak aku pn balik semenanjung smpai penuh badan naik ruam...n smpai demam...kt sabah dua ok lg...huhu...inilah lumrah alam...dunia makin tua...kita pn makin tua...dunia makin banyak penerokaan yg tak sepatutnya,makin panas...kita kalau makin banyak benda yg tak berguna kita buat agak2 kta ni nt sejuk ke panas?fikir2kn lah...

1 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)